Få styr på strømmen med et eleftersyn

Hvis man skal sælge sin andelslejlighed, så er det lovpligtigt at man får gennemgået boligens elektriske installationer. Den nye andelshaver skal sikres imod ulovlige kontakter og samlinger. Der skal være sikkerhed og tryghed ved en handel med andelsboliger. Det er vigtigt for køber at der er tryghed og vished om disse ting, og det er godt for sælger at vide, at de, man giver videre, er i bedste orden. En fair handel er en god handel.

Man skal, med andre ord, have set boligens elektriske installationer efter i sømmene. Eleftersyn kan nemt bestilles hos en fagmand. Det er ikke spor svært at bestille et Eleftersyn, hvis man kontakter Botjeks eksperter. Det kan gøres ved at udfylde en formular på deres hjemmeside og sende den ind. Der er svar indenfor 24 timer. Her tager eksperten kontakt til dig og aftaler en dato og et tidspunkt for eftersynet. Eleftersyn er lovpligtigt, når der handles med andelsboliger.

Få gennemgået det hele

Når eksperten ankommer, så gennemgås alle elektriske installationer. Afbrydere, eltavler og alle andre dele af boligens installationer gås efter og afprøves. Det er en grundig gennemgang. Eleftersyn skal gøres ordentligt, så ingen risikerer fejl og ulovligheder. Det giver ro at vide, at der er styr på denne del af boligens installationer.

Med besøg fra en kyndig ekspert kan du være sikker på at alt bliver testet og prøvet af, så ingen usikkerheder står tilbage. Det er vigtigt at både du og køber føler sig trygge og sikre, når handlen skal gennemføres og gøres endelig. Hvis der viser sig at være fejl eller ulovligheder, så skal de udbedres og bringes i lovlig stand.

Hjælp til lovliggørelse

Her kan du også få hjælp hos Botjek. Håndværkere står altid klar til at komme og udbedre dine elektriske installationer, så din bolig lommer i lovlig stand. Det er vigtigt at få det gjort ordentligt. Derfor giver det også god mening at den, der foretog dit Eleftersyn også er den, der reparerer og lovliggør installationerne. Når alt er på plads og lovliggjort, så kan handlen gøres endelig og de nye andelshavere overtage.