Find Viveca Stens krimier i boghandlerens webshop

Hvis det rusker og regner ude, og verden bare er grå og kedsommelig, så kan det være fristende at barrikadere sig hjemme i sofaen med en god krimi, et varmt tæppe og måske en kande te og lidt småkager. Her kan man dykke ned i bogens univers og læse om de spændende mordgåder. Man kan se personerne lyslevende for sig, og miljøerne, der fortælles om, kan næsten lugtes, mens man sidder der i sofaen og lader sig underholde. Det er helt sikkert sundt for sjælen at læse bøger.

En krimiforfatter som Viveca Sten har rigtigt mange læsere. Viveca Sten debuterede i 2008 med sin første krimi, Stille nu. Herefter er det gået slag i slag, og i dag er Viveca Sten en krimiforfatter i den absolutte elite. Ud over et antal selvstændige bøger, er det nok hendes serie med den gennemgående hovedperson, kriminalinspektør Thomas Andreasson, hun er mest kendt for. Et par af disse bøger er endda blevet filmatiseret, med Jacob Cedergren i hovedrollen. Det er spændende og gribende læsning fra første side, når man dykker ned i disse historier.

Solgt i mange eksemplarer

Krimierne af Viveca Sten har på verdensplan solgt i omegnen af to en halv million eksemplarer. Det er ret godt gået. Fans rundt omkring i verden sidder hver gang spændt og venter på den næste bog af Viveca Sten, når de har læst sig igennem den seneste. Krimilæsere har det med at finde favoritforfattere, og her har Viveca Sten klaret sig ganske godt. Hun bliver læst, og det giver blod på tanden til at skrive mere. Man bliver altid opmuntret af succes.

Boghandlerens webshop

Bog & Idé står bag webshoppen bog-ide.dk, som på fremragende vis afspejler de fysiske butikker i denne kæde af boghandlere, der ligger spredt ud over hele det ganske land. Der kan man finde masser af litteratur, også de spændende krimier af Viveca Sten. Og så kan man selvfølgelig også finde alle de andre ting, som man plejer at kunne får i de fysiske butikker. Spil, farveblyanter, puslespil og så videre. Det er altid værd at gå på opdagelse der.