Gå på jagt med en natkikkert

Man får ofte uforglemmelige naturoplevelser som jæger. Naturen er et element, hvor de mest fantastiske ting kan ske. Men også et sted, hvor bare det at nyde den utrolige fred er en oplevelse i sig selv. Når man er på jagt om natten, er det i sagens natur ikke så let at få øje på byttet som om dagen, hvor det er lyst. Det kan være nødvendigt med en natkikkert og gerne en med infrarød sensor. Man skal være lige så omhyggelig med sigtet om natten som om dagen.

Den fantastiske natkikkert, Pard nv007, er en uvurderlig hjælp for jægeren, der jager om natten. Her er tale om en natkikkert i høj kvalitet, som giver et utrolig skarpt og tydeligt billede og hjælper med at tage sigte, så man rammer præcist. Den digitale Pard nv007 er udviklet af en ung virksomhed i 2017 og blev lanceret i 2018, hvor den på rekordtid solgte 30.000 eksemplarer. Denne kikkert er et scoop for enhver, der jager om natten.

Nattesyn på kikkertsigtet

Du får et klart nattesyn med Pard nv007. Der er tale om et kikkertsigte med nattesyn, der fungerer optimalt og giver et superskarpt billede til en pris, som er mere end rimelig. Den er let at montere og giver et meget skarpt og roligt billede, som sikrer jægeren et godt sigte. Og netop sigtet er så ufatteligt vigtigt, for man skal helst ramme rent, når man trykker på aftrækkeren.

At opspore et såret dyr i mørke kan være lidt af en udfordring. Derfor er det en stor fordel at have Pard nv007 til rådighed, når det korrekte sigte skal tages. Et Pard nv007 kikkertsigte til natbrug er en gave til alle, der jager om natten. Er du jæger og ligger i skjul og jager vildsvin, så er Pard nv007 det helt rigtige kikkertsigte for dig.

Pletskud i mørket

At ramme rent er jægerens højeste mål. Det gælder om at ramme sit bytte og dræbe omgående, så der ikke er mere lidelse for dyret end nødvendigt. En jæger, der har roen, kontrollen og det rigtige udstyr, vil næsten altid ramme plet.