Skal du til middag hos din gode veninde, eller måske til fødselsdagsfest hos din søster, som er bosat i Århus? Hvad enten det er det ene eller det andet, skal du sikkert ud at anskaffe dig en lille ting, som du kan forære den kære kvinde. Gaveidéer kan være vanskelige at hive op af hatten, og derfor er det altid rart at kunne hente lidt inspiration andetsteds. Vi vil gerne være til hjælp for dem der står i denne situation, og derfor har vi sørget for at lave en liste med gaveinspiration til kvinden bosat i Århus ? bedre kendt som Smilets by. Så pak bekymringerne væk, for i dette tilfælde er det fuldstændig lovligt at tyvstjæle andres idéer! 

Århus plakat til en Århus kvinde

Tina Dickow synger i sin populære sang: ?Du kan tage pigen ud af Århus, men ikke Århus ud af den her pige?, og vi kunne ikke have sagt det bedre selv. De fleste mennesker bosat i Århus kan nok bekræfte, at byen er noget helt specielt, og at den altid vil have en speciel plads i deres hjerte ? selv efter de er flyttet fra byen. Det kan din veninde eller søster helt sikkert også nikke genkendende til. Så hvorfor ikke minde modtageren af gaven om den kærlighed til byen med en flot Århus plakat? Med en Århus plakat hængende i boligen, vil modtageren kunne vise sine gæster, hvor hun kommer fra og hvad hun har kært, og samtidig blive mindet om alle de gode stunder, som byen har budt på. Du kan roligt give en Århus plakat til kvinden bosat Smilets by, uanset hvilket type indretningsstil hun har, for Århus plakaten er nemlig designet i rolige og neutrale farver, der passer ind i alle boliger.

Et årskort til spændende kulturoplevelser

Kan hun godt lide at komme ud at opleve og se forskellige ting, og gerne noget som er lidt kontroversielt og provokerende? Så skal du helt sikkert forære hende et årskort til Århus smukkeste kunstmuseum ? ARoS. Her bliver der hele året vist forskellige udstillinger, som varierer meget i stil, og du kan være ret sikker på at opleve noget, som du ikke havde forventet. Derudover er deres faste udstilling også enormt flot, og ingen tager skade af at opleve regnbuen på taget af bygningen mere end én gang. Kan du og gavemodtageren godt lide at lave ting sammen, er en tur på ARoS også et rigtig godt bud på, hvad man kan bruge eftermiddagen på.

En tur på vandet

Århus ligger jo lige ned til vandet, og udover at tilbyde mange smukke kig til havet, så tilbyder det også aktiviteter til vands. Man kan blandt andet komme ud at sejle i bananbåde, eller stå på wakeboard i vandparken ved Århus Ø. Derudover kan man også komme ud at stå på SUP (stand up paddleboard) ved Århus havn. Det foregår i et stille og roligt tempo, og man får instruktioner af instruktørerne ved de enkelte udlejningssteder. Det er super sjovt, og er perfekt til et par timers underholdning for to mennesker.