Har du svært ved at finde rundt i verdenen af designermærker og lækkert kvalitetstøj? Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med mærket Moncler, så bør du læse med her. Dette eksklusive brand tilbyder nemlig kvalitet og lækkert håndværk indenfor herremode. Har dette fanget din interesse, så følg med her i artiklen.

Moncler og begyndelsen

Brandet Moncler så dagens lys helt tilbage i 1952. Grundlagt i Grenoble og med en nuværende placering i Italien, skabes modetøj, som er kvalitetsbevidst. Det, Moncler særligt er kendt for, er deres dunjakker, som de faktisk har designet siden 1952. Jakkerne har blandt andet været med på skiløb og til OL og været i garderoben hos modebevidste mennesker. Deres famøse dunjakke er ikke blot en dunjakke. Den er af letvægt og er noget særligt. Hvis du vil være sikker på at have en lækker jakke, som er tidløs i forhold til moden, så er dette mærke lige noget for dig. Deres velkendte jakker passer rigtigt godt til mange forskellige looks.

Mere end jakker

Det er ikke blot dunjakker, som dette moderigtige brand kan tilbyde indenfor herretøj. Moncler har skam også et udvalg indenfor blandt andet t-shirts, sko og andet tilbehør. Moncler passer til dig, som går op i kvalitet og design, hvad enten det er til hverdag eller til et andet formål. På axel.dk kan du finde jakkerne i eksempelvis farverne i armygrøn, sort og blå. Alt efter hvilken farve og stil du er til. De fede t-shirts kan man både få med fede print og detaljer samt i flere forskellige farver. Perfekt til fest, arbejde og til hverdag.

Mangler du nye fede sko, så bør du helt sikkert tjekke udvalget fra Moncler ud på axel.dk. Skoene fra dette mærke kan fås som unikke sneakers, der passer til mange forskellige tøjstile. Er du mere til støvler, så har Moncler skam også noget for dig. Til vintermånederne kan du også holde hovedet varmt med de stilfulde huer, som det lækre brand tilbyder. De kan findes med fede farvespil og masser af detaljer på axel.dk.

Er du nysgerrig på mere information omkring de eksklusive produkter, du kan få indenfor dette mærke, så klik ind på axel.dk.