Vinens verden kan være fantastisk og spændende, og så er der rigtigt meget at lære. Den bedste måde at lære på er ved at finde viden omkring forskellige vine og så smage sig frem. Står du og skal være vært for en middag med god vin, så er det måske nu du skal bruge din vin-viden og præsentere dem for middagsgæsterne.

Der er rigtigt meget at lære indenfor vin, og har du derfor en stor interesse i dette emne, så er det utroligt spændende at fordybe sig i. Er du til søde vine, så kan du med fordel servere moscato for dine gæster eventuelt i forbindelse med en velkomstdrink, eller til desserten.

En lille aperitif med moscato

Findes der noget bedre end at ankomme til arrangement, hvor man som det allerførste bliver budt velkommen med en forfriskende drink? Moscato bliver ofte brugt til netop dette formål, hvor de typisk er de mousserende varianter, der er helt perfekte i denne sammenhæng. Velkomstdrinken kan eksempelvis bestå af mousserende moscato sammen med grenadine og appelsinjuice. Man kan også lave en drink af moscato og citronsorbet. Tjek eventuelt internettet for spændende moscato-drinks opskrifter.

Moscato til desserten

Skal du servere en overdådig tre-retters middag med dessert, så skal vinen selvfølgelig afstemme med de forskellige retter. Også her passer en mousserende moscato perfekt til eksempelvis desserter med frisk frugt. Sødmen og syrligheden fra desserten, samt vinen giver nemlig et rigtigt fint samspil.

Fortæl en historie om vinen

Der er bare noget helt særligt over at høre fortællinger om vine når de bliver serveret. Hvis du virkelig vil gøre et indtryk, så kan du jo bruge tid på at lære mere om de vine du vil servere til maden, og hvorfor du har valgt dem som du har. Så er det næsten som at være på en fin restaurant. Man lærer jo ofte også meget selv ved at fortælle om dét, man har lært, til andre.

Find inspiration

Hvis du ikke helt ved, hvor du skal finde de rette vine til den store aften, så kan du finde et stort udvalg på supervin.dk. Her kan du desuden finde andre drikkevarer, som måske havde relevans for dit event.