Køb spilklassiker i mange forklædninger hos boghandleren

Vinteren har sin charme, når frosten bider og sneen ligger fint i haverne og på gade og vej. En vinternat med måneskin over snelandskabet er magisk. Vi danskere ved godt, at sådan er det slet ikke hver dag i vinterperioden. Rigtigt meget af tiden er den danske vinter en tung, grå grød af støvregn og alt for korte dage. Så trænger man til trøst og hygge. På sådanne grå dage, kan det være en god ide at fiske et godt gammeldags brætspil frem fra gemmerne, og samle familien.

Der er ikke mange danskere, som ikke kender ludo. Ludo er et nærmest ikonisk brætspil, med en meget karakteristisk spilleplade og fire små brikker til hver deltager. Man kaster med en terning og bevæger sig rundt på pladen, alt efter øjnenes tal. I Ludo kan man slå hinanden hjem, og man kan hoppe på stjerner og have helle på glober, og slår man en sekser, så sår man et ekstra slag. Så der er nok at gøre for de mindre familiemedlemmer, når der skal tælles, hvor lang man kommer på et slag.

De fleste børn elsker Ludo

Ludo er i de seneste år kommet i et hav af varianter. Ludo Partners, Ludo Quiz og Monster Ludo er blot et par eksempler. Og man kan købe dem alle hos Bog & Idé, både i den fysiske boghandel og i webshoppen. Ludo er kommet for at blive. Lidt ligesom lego, som også er en klassiker fra Bog & Idé. I det hele taget kan man sige det sådan, at hvis du keder dig i de mørke vinterdage, så har boghandleren løsningen på dine problemer.

En alsidig butik

Bog &Idé har masser af spil. Både brætspil, kortspil og konsolspil. Og legetøj kan du også få. I hvert fald det gode legetøj. Især lego kan du få masser af hos boghandleren, for lego er det danske nationallegetøj, og hvis ikke boghandleren skulle have det, hvem så? Om du er til Ludo eller lego, til brætspil, kortspil eller konsol, så findes det hos din boghandler. Og du kan endda også købe bøger her.