Trænger din vintergarderobe til at blive udskiftet og gjort klar til at gå foråret og sommeren i møde, kan det være værd at hoppe forbi Only Carmakoma. Only Carmakoma er et sub-label til det anerkendte mærke Only, der blot adskiller sig ved at imødekomme kvinder i størrelsen 42-54. I denne artikel har vi således samlet nogle af de mest populære styles, så du kan lade dig inspirere, og hvem ved måske få lyst til at gøre en god investering.

Only Carmakoma er et nyere internationalt modebrand, der blev stiftet tilbage i 2017, med visionen om at favne alle kvindekroppe og hermed også række ud til plus size. Hvert enkel style er derfor nøje udtænkt med henblik på at fremhæve ens silhuet og kropsformer, så de bedst muligt kommer til udtryk på en let og elegant måde. Deres kollektioner favner bredt og rammer alt fra det rebelske og mere rå udtryk med læderjakker og fede denim bukser, til mere afdæmpede outfits med lettere elegante kjoler og mønstrede bluser.

Den klassiske denim buks

I enhver kvindes garderobe bør der være mindst et par enkelte denim bukser, som fremhæver ens figur og føles komfortable. Only Carmakoma har udviklet de helt perfekte med massere af stretch, der tæt smyger sig til kroppen og skaber det helt rette look. Med disse er du garanteret en lækker klassisk hverdagsbuks der kan parres med alt, og som ligeledes kan gøres mere festlige med et par stiletter og nogle flotte smykker.

Blomsterprint

Det er næsten ikke til at komme udenom blomsterprint, når foråret langsommeligt begynder at nærme sig. År for år går det mønstrede print igen på catwalken og er og forbliver formentlig et fast element der hører foråret til. Hos Only Carmakoma finder du et bredt udvalg af diverse styles, som alle bærer præg af et yndigt blomsterprint. Gå efter den sprudlende bluse med masser af farver eller vælg en mere nedtonet af slagsen forhold i neutrale farver.

Den lette kjole

Der er intet bedre end en let kjole, som man nemt kan hoppe i, når tøjkrisen melder sig, eller når temperaturerne pludselig stiger. Denne kjole fra Only Carmakoma fungerer i flere henseender og findes i et stort udvalg af farver.