Ny Mustang Mach-E: Ford præsenterer sin første elbil

I 2019 præsenterede Ford sin helt nye elbil, Mustang Mach-E. Mustang Mach-E er Fords første elbil, og den er bygget på den klassiske Mustang. Det er en elbil, der er designet til at give en sporty og komfortabel køreoplevelse.

Specifikationer

Ford Mustang Mach E er udstyret med to elmotorer, der giver bilen firehjulstræk. Mustang Mach-E har en rækkevidde på op til 610 km på en opladning, og den kan oplades fra tom til 80 % på blot 45 minutter. Mach-E er er designet til at give en sporty og komfortabel køreoplevelse.

Hvorfor vælger Ford at gøre deres mest ikoniske bil el-drevet?

Når man vælger at pille ved et af de nok aller mest ikoniske biler lavet nogensinde, og sågar lave den el-drevet, så tager man virkelig fra bilproducentens side, et stort sats. Man vælger med andre ord at turde gå sin egen vej, og det er jo netop det, som Ford har gjort.  Ford har gennem tiden lavet mange forskellige biler, og de har altid haft en klar mission om at lave biler, der er lette at køre, og som giver en god køreoplevelse. Mustang Mach-E er Fords første elbil, og den er bygget på den klassiske Mustang. Mustang Mach-E er en elbil, der er designet til at give en sporty og komfortabel køreoplevelse. Det er ikke kun et sats, fordi Ford tager en stor risiko, men det er også et sats fordi, hvis det lykkes, så kan det vise sig at være en kæmpe fordel for både Ford og for elbil markedet generelt.  Det er altså en klar strategisk beslutning fra Fords side.

Hvor kan du få fat i den nye Mustang henne?

Du kan få fat i den nye Mustang henne hos forhandlere rundt omkring i Danmark, men vi kan anbefale dig at få bilen leveret hos Hessel.

Ford har ikke bare én bil i støbeskeen

Det er ikke kun Mustang Mach-E, som Ford har i støbeskeen. Ford har også en helt ny elbil i støbeskeen, den hedder E-Transit og vil blive leveret til kunder i 2022.

Konklusion

Der er ikke tvivl om, at Ford har taget et stort sats, når de laver en elbil der tager udgangspunkt i deres ikoniske Mustang. Men når man tager sats, så kan det jo også gå rigtig godt. Ford har ikke bare en elbil i støbeskeen, men de har faktisk to. Mustang Mach-E og E-Transit.