Mennesker er som bekendt forskellige. Nogle er lave, nogle er høje, nogle er slanke, mens andre er det, der kaldes plus size, hvilket på godt dansk vil sige overvægtige. Det meste tøj produceres til personer med det, der populært kaldes normalmål, men også overvægtige kan have et ønske om at se smarte og stilfulde ud. Læs med her og få gode tips til din stil, hvis du heller ikke kan passe tøjet i en almindelige dametøjsforretning.

Tidligere var tøjudvalget meget begrænset for overvægtige, og det, der var, var ikke just smart. I dag er det anderledes, og der findes flere mærker, som specifikt henvender sig til store kvinder. Her finder man blandt andet mærket no.1 by ox, som har specialiseret sig i tøj til kvinder, der vejer noget mere end gennemsnittet. Hos no.1 by ox finder du både rå skindjakker, feminine kjoler og cool t-shirts.

Køb tøj der er designet til store kvinder

Hvis du trænger til en ny garderobe og ikke kan finde noget, der passer, i din lokale tøjbutik, kan du altså vælge at søge efter no.1 by ox og se nærmere på deres kollektioner. Hos no.1 by ox mener man nemlig, at også store kvinder skal kunne udtrykke deres stil gennem deres påklædning, og noget tyder på, at de med deres udtryk rammer plet hos rigtigt mange forbrugere.

En gammel talemåde siger, at sort slanker, og det kan der langt hen ad vejen være noget om. Der er dog grænser, og hvis man er svært overvægtig, vil det ikke gøre nogen positiv forskel, om man tager sort tøj på. Tværtimod kan man næsten sige, at man ved at bruge farver og mønstre skaber kontraster. På den måde kan man i overraskende grad camouflere i hvert fald nogle af de ekstra kilo.

Når du pifter dit tøj op med smarte tørklæder, flotte bælter og over- og underdele i forskellige farver og mønstre kan du vælge, hvad du vil fremhæve og nedtone, præcis som med makeup. Et stort og farverigt tørklæde fjerner fokus fra eksempelvis en stor bagdel, og således er der flere gode tricks, man kan benytte sig af, hvis man gerne vil se flot ud på trods af ekstra kilo.