Livet i det fri er et dejligt liv. Det er skønt at færdes i naturen og tage livtag med dens, til tider, barske forhold. Sejlere trives med vind og vejr, og vandrere på trekking kender også charmen ved at gennemgå de strabadser, naturen kan udsætte os for. Man kan klare en del, især hvis man er klædt ordentligt på. Friluftslivet er blevet lettere, efterhånden som der er blevet udviklet beklædning, som er målrettet denne livsstil.

Det verdenskendte kvalitetsmærke, Helly Hansen, har igennem årene udviklet noget af det bedste friluftstøj, der kan fås på markedet. Helly Hansen er et mærke, der nok mest kendes af sejlere, men som også udvikler smart og funktionel beklædning til alle med hang til udendørs liv. Det er tøj af høj kvalitet og med en funktionalitet, der overrasker ved sine innovative løsninger. Om det er regntøj, vindtøj eller fleecejakker, man går efter, så er Helly Hansen i top med kvalitet og design.

Specielt udviklet til livet i det fri

At være ude i det fri er en livsstil, der dyrkes af flere og flere. Det er sundt med frisk luft og højt til himlen. Det er sjovt at lade sig udfordre og vise sig selv, at man sagtens kan klare lidt vind og vejr. Og har man først fået smag for det lækre tøj fra Helly Hansen, så ved man, hvor behageligt og smart det er at være klædt på til lejligheden.

Det er rart, at lommerne sidder, hvor de skal og har den rummelighed, man har brug for. Og der er noget trygt i at vide, at lynlåsen faktisk holder. Det funktionelle betyder noget, specielt når det kommer til friluftstøj. Og der har Helly Hansen vist sit værd gennem snart mange år som leverandør af noget af det bedste på markedet.

Status som klassiker

Man kan dårligt nævne ordet friluftstøj, uden at navnet Helly Hansen kommer op. Brandet har virkelig slået sig fast som en af de stærkeste spillere på markedet for smart og funktionelt fritidstøj. Et mærke det er svært at komme uden om, hvis man skal have godt fritidstøj til turen.