Levende lys. Det lyder så fint og passer så godt, for den lille flamme på toppen af et stearinlys ser virkelig meget levende ud. Og den får lyset i rummet til at stige og falde. Det blafrer måske lidt og giver en meget levende fornemmelse og fylder rummet med stemning. Jo, levende lys kan noget. Især i den mørke tid, hvor vi virkelig trænger til det. Her er det levende lys et håb. En forventning om, at de lyse timer vender tilbage. En hilsen fra sommeren og de solrige, varme dage.

Der findes stearinlys i mange forskellige udformninger og farver og størrelser. Man kan købe lys til enhver lejlighed. Og specielt i den hyggelige juletid er der stearinlys i mange hjem. For de er så hyggelige og giver sådan en fin stemning. Med stearinlys kan man forvandle en stue til det hyggeligste sted. Der er ikke noget, der giver sådan en dejlig stemning som et stearinlys, der står på bordet med sin smukke, duvende flamme i toppen.

Køb fine lysestager

Man kan få de flotteste stager til sine lys. Lysestager findes også i alt fra de traditionelle udformninger og over i den helt moderne ende med smukke, designede stager til stearinlys. Der er virkelig noget for enhver smag, når der skal vælges lysestager til stearinlysene. Nogle elsker de hyggelige staldlygter og lanterner.

Andre synes det er spændende at sætte stearinlysene i et stykke moderne design. Der findes lysestager, som er designet af prisbelønnede designere, og som egner sig fortrinligt til smukke stearinlys. Det er bare om at komme ud i butikkerne og se sig omkring. Det blafrende lys er rart at have, når vintermørket sænker sig. Det både lyser og varmer og skaber stemning.

Levende lys året rundt

Der er heller ikke noget som et par blafrende stearinlys på terrassen om sommeren. Det ser så fint ud i den lyse sommernat med et par lys, der blafrer og oplyser haven i blide glimt. Jo, man kan roligt sige, at stearinlys kan bruges året rundt. Levende lys. Det er næsten magisk at se på. Så fint.