Et badeværelse har en meget lavpraktisk funktion. Værelset bruges rent ud sagt til at gå på toilet og til at vaske sig selv i. Det er et nødvendigt værelse i alle hjem for hygiejnens skyld. Men selvom om det har den meget specifikke funktion, så kan man sagtens tillade sig at gøre det hyggeligt for sin egen og for eventuelle gæsters skyld. Læs med her for nogle gode tips.

Et hyggeligt badeværelse starter med et ryddeligt badeværelse. Jo mere plads der er på et badeværelse, jo mere åbent og lyst vil det også virke. Så først og fremmest kan man tænke, hvordan man bedst optimerer pladsen og organiserer sine ting. Her kan noget så simpel som et underskab til badeværelse gøre en betydelig forskel.

Organisering

Et organiseret rum kan i selv være et hyggeligt rum, og hvis man i forvejen ikke har meget plads på sit badeværelse, så gælder det om at bruge den plads man har, på bedste mulige vis. Pladsen under vasken bliver for eksempel ikke brugt alligevel, hvorfor et underskab til badeværelse giver god mening at bruge. I stedet for at lade pladsen stå tom og ubrugt, kan man opbevare en masse badeværelsestilbehør i et underskab bag lukkede døre.

Planter og lys

Udover god organisering, som blandt andet kan blive bedre ved hjælp af et underskab til badeværelse, så kan man gøre en masse for hyggen på badeværelset ved at tilføje nogle enkelte ting, der vil skabe mere liv i rummet. Først og fremmest kan man overveje de farver, man gerne vil have på badeværelset. Lyse og hvide farver vil for eksempel få rummet til at virke stort og friskt, hvor mørkere nuancer vil tilføje en anden ? muligvis mere hyggelig ? stemning.

Udover farverne på skabe og vægge, så kan man også gøre badeværelset mere hyggeligt ved at tilføje nogle farver i form af planter og tekstiler. Grønne planter giver for eksempel noget liv til et værelse og et friskt pust, som ikke går ubemærket hen. Tilføjer man nogle bløde tekstiler og naturlige duftlys, kan man også spille på nogle af de andre sanser, som gør hele oplevelsen mere hyggelig.